Your search results

Naše usluge

Nudimo vam širok spektar usluga za nekretnine

Posredovanje u nekretninama

Ukoliko planirate kupovinu, prodaju ili iznajmljivanje nekretnine, agencija Emporium Nekretnine u Brčkom je pravi izbor za Vas. Naš tim profesionalnih agenata će Vam pružiti uslugu posredovanja kroz cijelokupan kupoprodajni proces na najefikasniji način.

Za prodavce

Pružamo strateški plan prodaje i vodimo Vas kroz pregovarački proces kako bismo obezbijedili najbolju moguću cijenu za Vašu nekretninu. Pomažemo u prikupljanju i kompletiranju potrebne dokumentacije, zakazujemo sastanak kod notara i organizujemo isplatu po dogovorenim uslovima. Kreiramo ciljane i efektne marketinške kampanje, a naš marketinški tim će se pobrinuti da Vaša nekretnina bude predstavljena u najboljem svjetlu uz pomoć profesionalnih fotografija i video zapisa. Usluge posredničke provizije naplaćujemo od prodavca pri potpisivanju prvog pisanog akta ili Ugovora o kupoprodaji u iznosu od 3% od postignute cijene. Našim prodavcima nudimo i EKSKLUZIVNO zastupanje u prodaji nekretnine, čime ostvaruju posebne prednosti i benefite koji ovaj vid saradnje nosi sa sobom. Potpisivanjem ovog ugovora dajete nam isključivo pravo da samo mi posredujemo pri prodaji Vaše nekretnine, a troškovi agencijske provizije kod ovog vida posredovanja iznose 2% od postignute cijene. Ovaj način posredovanja čini vašu nekretninu posebnom, a motiviše agenciju i agente da potpuno slobodno i otvoreno osmisle prezentaciju Vaše nekretnine i opravdaju povjerenje koje ste im ukazali.

Za kupce

Usluge za kupce pri kupovini idealne nekretnine posredstvom agencije Emporium Nekretnine u Brčkom su potpuno besplatne. Naš tim agenata sa dugogodišnjim iskustvom pažljivo bira ponuđene nekretnine na tržištu, štedeći Vam dragocjeno vrijeme. Obezbjeđujemo kupovinu po najpovoljnijim uslovima, vršimo proveru dokumentacije, koordiniramo potpisivanje kupoprodajnog ugovora i pomažemo prilikom upisa nekretnine u zemljišne knjige.

Naše klijente savjetujemo u svim aspektima nekretninskog poslovanja, bez obzira da li prodaju ili kupuju nekretninu u Brčkom ili šire za vlastite potrebe ili su investitori koji ulažu u individualne stambene objekte. Savjetovanje se temelji na istraživanju i analizi tržišta.

Naša usluga pruža visokokvalitetnu brigu o redovnom održavanju vaše nekretnine. Uključuje prikupljanje stanarine, provjeru plaćanja komunalnih troškova, upravljanje održavanjem nekretnine te komunikaciju s zakupcima kako bi se ispunili dodatni zahtjevi stanara.

Na temelju našeg dugogodišnjeg iskustva vršimo usluge koje se tiču pripreme notarske dokumentacije, uknjižbe, zabilježbi i svih ostalih radnji koje su potrebne za uredan vlasnički list. U saradnji sa stručnim licima nudimo asistenciju i pomoć prilikom legalizacije, etažiranja objekata i parcelisanja zemljišta. Naš tim saradnika čine sudski vještaci za nekretnine.

Renoviranje nekretnine zahtijeva znanje, strpljenje i vrijeme. Našim klijentima nudimo najkvalitetnija rješenja po najpovoljnijim uslovima. Sarađujemo sa najboljim arhitektima, profesionalnim i iskusnim izvođačima građevinskih zanatskih radova (vodoinstalaterima, električarima, stolarima, molerima).

Naš marketinški tim izradiće plan koji će istaknuti vašu nekretninu u punom potencijalu na svim promotivnim i oglašivačkim platformama i društvenim medijima, te obezbediti maksimalnu prezentaciju i vidljivost.

Cijenjeni klijenti, Emporium nekretnine su u mogućnosti ponuditi Vam uslugu posredovanja u realizaciji stambenih kredita. U saradnji sa vodećim bankama u BiH, pružamo svojim klijentima informacije o svim mogućnostima kreditiranja i najpovoljnijim kreditnim aranžmanima za kupovinu nekretnine, kao i pomoć da cijeli taj proces bude brži i jednostavniji.

Uporedi Oglase