O nama

Emporium Nekretnine - Mjesto gdje budućnost nije briga

Emporium nekretnine

Emporium Nekretnine Brčko, osnovane početkom 2016. godine, predstavljaju sinonim za iskustvo i stručnost u svijetu nekretnina. Naši osnivači i vlasnici donose decenije iskustva u ovoj industriji, sa osiguranim pristupom najekskluzivnijim nekretninama na tržištu. Emporium Nekretnine Brčko su tu da preuzmu odgovornost za Vas u procesu kupovine, prodaje ili iznajmljivanja nekretnine, te ga učine što jednostavnijim i pouzdanijim.

Naše vrijednosti

Potrebe naših klijenata su naš prioritet, a njihovi snovi o idealnom domu su naša inspiracija. Stambeno pitanje je ujedno i pitanje budućnosti, a može da zada glavobolju klijentima. Zato im naše iskustvo omogućava brzu i laku realizaciju stambenih ciljeva.

 

• Višegodišnje iskustvo je na našoj strani

• Stabilni i uspostavljeni kontakti

• Brz proces kupovine i pretrage nekretnina

Naša vizija i pogled u budućnost

Naša vizija je da nas klijenti, partneri i društvo u Brčko Distriktu, ali i regionu prepoznaju kao najstručnije agente u oblasti poslovanja sa nekretninama uz nastojanje da razvijamo partnerstva i saradnje zasnovane na međusobnom povjerenju i transparentnosti, koja nam služe za izgradnju trajnih odnosa sa klijentima. Naše agente smatramo porodicom, a sa klijentima gradimo dobre komšijske odnose.

Naša misija i koraci ka realizaciji vizije

Naša misija je ostvariti viziju kroz inovacije i visok nivo profesionalizma. Planiramo da postignemo ovaj cilj uvođenjem novih tehnologija i metoda posredovanja, kao i olakšavanjem pristupa informacijama vezanim za promet nekretninama. Naša misija je opravdati povjerenje naših klijenata.

Naši agenti

Predstavljamo vam naše agente

40 oglasa

Božana Mirić

Savjetnik za nekretnine u prometu
38 oglasa

Ivana Pančić

Savjetnik za nekretnine u prometu
46 oglasa

Gorana Tanasić

Savjetnik za nekretnine u prometu

Često postavljena pitanja

Pročitajte odgovore na često postavljana pitanja

Naša web stranica omogućava Vam 24/7 pregled dostupnih nekretnina. Naši agenti su tu da odgovore na sva Vaša pitanja.

Da, naš cilj je prilagoditi se Vašem rasporedu. Važno je da nas obavijestite na vrijeme ukoliko želite promijeniti termin, kako bismo Vam mogli pomoći zakazati novi termin.

Naši agenti posjeduju više od 17 godina iskustva u ovoj industriji i otvoreni smo za komunikaciju u svakom trenutku. Posjedujemo bogatu i kvalitetnu bazu podataka kupaca i zakupaca.Izgradili smo izuzetnu reputaciju kako na lokalnom tržištu, tako i kao oglašivači na svim relevantnim promotivnim platformama poput OLX-a i društvenih medija. Naša maksimalna ocjena na Facebook-u, Google-u i ostalim društvenim mrežama potvrđuje našu predanost i profesionalnost.

Oglašavanje Vaše nekretnine je vrlo jednostavno. Kontaktirajte nas, i mi ćemo Vas voditi kroz kompletan proces.

Cijenu Vaše nekretnine određujete Vi, a mi smo tu da Vam pružimo savjete i tržišnu analizu kako bismo zajedno došli do optimalne cijene.

Naš tim koristi sveobuhvatan marketinški pristup koji uključuje ciljanu promociju na društvenim mrežama, optimizaciju za pretraživače, te postavljanje oglasa na vodećim web portalima za nekretnine.

Vašu nekretninu ćemo oglašavati sve dok ne postignemo željeni cilj – bilo da je to prodaja ili iznajmljivanje. Smatrajte nas Vašim dugoročnim partnerima u ovom procesu. Važno je da tokom saradnje imamo profesionalan odnos, te da budete otvoreni za sugestije i pregovore u vezi sa cijenom kako ona ne bi odstupala od tržišne. Uz naš stručni tim, možete biti sigurni da ćemo pružiti sve potrebne napore za uspjeh Vaše nekretnine na tržištu.

Da, moguće je oglašavati Vašu nekretninu i preko naše agencije, čak i ako je već oglašena putem druge. Naš ugovor o posredovanju ne zahtijeva ekskluzivnost, što Vam omogućava fleksibilnost u izboru agencija za oglašavanje. Važno je napomenuti da nekretnina ne može biti oglašena po cijeni nižoj od one koju ste postavili kod nas.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, naši agenti posjeduju potrebno znanje za procjenu vrijednosti nekretnine. Naš cilj je da Vašu nekretninu prodate/iznajmite, i zato ćemo Vas uvijek savjetovati da ponudite konkurentnu cijenu za Vašu nekretninu u skladu sa Vašim realnim očekivanjima. Uz našu stručnu procjenu i savjetovanja, prodajna cijena Vaše nekretnine će biti maksimalna. Metoda koju koristimo jeste tržišna procjena po osnovu iskustvenih parametara.

Proces kupovine nekretnine s nama je jednostavan i transparentan. Nakon što odaberete nekretninu, organizujemo obilazak i pružamo pomoć u vezi sa svom potrebnom dokumentacijom te organizacijom kupoprodajnog ugovora.

Cijena u većini slučajeva nije fiksna, već može biti podložna korekcijama.

Da, nekretnine za koje posredujemo imaju urednu vlasničku dokumentaciju, koja se kupcu dostavlja prije bilo kakvih koraka koji dovode do realizacije.

Uporedi Oglase