Powered by OrdaSoft!

 

Kupovinom nekretnina u našoj agenciji, dobijate poklon bon sa dodatnih 5% popusta u salonu namještaja "Malagić" u Brčkom, ul. Petra Kočića br.1 (naselje Grčica). Našim poklon bonom dobijate mogućnost da Vaš novi stan opremite veoma kvalitetnim namještajem uz znatno povoljnije cijene.

Popust u salonu namještaja "Malagić" možete ostvariti uz bon koji Vam Vaša agencija EMPORIUM NEKRETNINE poklanja uz realizovani ugovor.


 

Poštovani Klijenti,

Kupoprodaja stana ili kuće za većinu nas predstavlja jedan od najvećih ekonomskih poduhvata u životu. Kupovina nekretnine je nešto najvrednije sto će većina ljudi kupiti u životu i tu nema mjesta za pogreške.

Uz pomoć našeg edukovanog tima sa dugogodišnjim iskustvom i najvećim brojem realizacija u prometu nekretnina na području Brčko distrikta posao ćete realizovati bolje i brže. Kod nas ovo nije slovo na papiru, za navedeno garantujemo svojim imenom.

EMPORIUM NEKRETNINE BRČKO je agencija za posredovanje nekretninama osnovana početkom 2016. godine. Osnivači i vlasnici agencije imaju višegodišnje iskustvo u poslovima sa nekretninama i već obezbjeđene kanale za pristup najekskluzivnijim nekretninama na tržištu. Cilj  agencije je zauzimanje vodeće pozicije na polju poslovanja sa nekretninama, prije svega na području Brčko distrikta BiH, a i šire. Cilj planiramo da postignemo uvođenjem novih tehnologija i metoda posredovanja i olakšavanjem pristupa informacijama vezanim za promet nekretninama.  Trgovina nekretninama danas je sve brža, složenija i za klijente ugodnija i jednostavnija. Sa druge strane savremeni tokovi u ovoj oblasti nameću veću odgovornost pred agencije. Mi smo spremni da preuzmemo tu odgovornost i proces kupovine i iznajmljivanja nekretnina  učinimo što jednostavnijim i pouzdanijim za Vas.


Nudimo Vam najpovoljnije zastupanje u posredovanju u prometu nekretninama. Povjerenjem koje nam ukazujete isključujemo druge posrednike. Mi dobijamo pravo na posredovanje u prometu Vaše nekretnine. Vi dobijate najbolju i najefikasniju uslugu koja garantuje brz rezultat u najkraćem roku. Naše angažovanje čini Vašu nekretninu jedinstvenom na tržištu. Kupci to znaju i zbog toga smo mi prva adresa na koju se obraćaju.

 

  


Za sve naše kupce, sve naše usluge su besplatne. Katalog nekretnina koje nudimo je dostupan u više formata i na više mijesta. Svaka nekretnina je opisana detaljno i sa svim atributima koji su bitni za vašu odluku. Trudimo se da našu ponudu ažuriramo sa svakom promjenom tako da od naših kataloga možete oečkivati potpunu ažurnost i tačnost. Sa ponudom se možete upoznati na našoj web stranici, OLX prodavnici i naravno lično u prostorijama naše agencije. Nekretnine sa kojima poslujemo su provjerene, sigurne i sa potpuno riješenim vlasničkim odnosima tako da je kupovina kod nas 100% bezbjedna. Za sve želje naših kupaca koje se ne mogu zadovoljiti našom trenutnom ponudom organizujemo potražnju za nekretninama koja bi želje bile zadovoljene. Budite i Vi dio naše uspješne priče, postanite naš zadovoljan kupac ! 


Naši agenti su osobe sa dugogodišnjim iskustvom u posredovanju nekretninama sa izgrađenim visokoprofesionalnim odnosom prema svakom klijentu. Naši agenti insistiraju na učestalim kontaktima i savjetovanju sa klijentima. Svim nekretninama se pristupa na ravnopravan način uz dinamičan pristup aktivnostima posredovanja bilo da se radi o prodaji ili izdavanju. Najaktivnije moguće učešće naših agenata u svakoj prodaji je osobina na kojoj gradimo naše poslovanje i baziramo naš uspijeh. Držimo vema visok nivo svih marketinških aktivnosti vezanih za odnos sa našim klijentima i time doprinosimo izgradnji i održavanju imidža naše agencije i naše tržišne pozicije.